AHAVA's verzorgingsproducten voor het gelaat zijn versterkt met AHAVA's gepatenteerde Osmotor - een uniek geconcentreerd extract van Dode Zee mineralen - welke het vochtgehalte van de huid verhoogt.  Dit samen met huidvriendelijke elementen en innovatieve technologieën om specifieke huidproblemen aan te pakken. 

Alle gelaatsproducten zijn: Parabeenvrij, zonder SLS/SLES, getest op allergiën, goedgekeurd voor de gevoelige huid, niet getest op dieren, geproduceerd zonder petroleum, ruwe synthetische ingrediënten of GMO's.

AHAVA gebruikt volgende grondstoffen goedgekeurd door Ecocert, een onafhankelijke Europese controle-en certificatieorganisatie: Dead Sea Water, Dead Sea Mud, Dead Sea Salt.
AHAVA ACNE TREATMENT 60 minuten (tot 18 jaar) 

Het verwijderen van zwarte puntjes is het hoofddoel van deze behandeling.

AHAVA QUICK FACIAL 60 minuten 

Hier leggen we de focus op een grondige dieptrereininging of pure relaxatie.

AHAVA MINERAL BASIC TREATMENT 75 minuten 

Een verfrissende gepersonaliseerde en complete gelaatsverzorging.

AHAVA HYALURON TREATMENT 75 minuten 

De ideale dorstlesser voor de huid.

AHAVA MINERAL RADIANCE/DETOX TREATMENT 75 minuten 

Verkwikkende behandeling om een gestresseerde, overbelaste huid terug in evenwicht te

brengen en opnieuw energie te geven.

AHAVA APPLE OF SODOM TREATMENT 75 minuten

Het efficiënte, slim en veilig alternatief voor botox!  Een multi-voordelige anti-aging gelaatsverzorging op basis van Apple of Sodom, gericht op algemene huidverbetering: strijkt rimpels & fijne lijntjes glad, versterkt de stevigheid van dehuid en egaliseert de teint.

AHAVA RETINOL TREATMENT75 minuten 

Versnelt de huidvernieuwing met natuurlijke retinol.  Zorgt voor een egaler huidoppervlak terwijl de huid optimaal gehydrateerd is. Geeft een mooie natuurlijke gloed aan de huid dankzij de betacaroteen.

AHAVA TIME TO SMOOTH 75 minuten 

Een hydratatieboost en ideale anti-aging behandeling in 1! Een verhelderende, egaliserende, huidvernieuwende behandeling die zich focust op het verhelderen van je teint, het verminderen van donkere vlekken en het vermijden van fijne lijntjes. De vochtbalans van je huid wordt in no-time hersteld!

AHAVA UPLIFT TREATMENT 75 minuten

Last van een gestreste, droge, doffe huid? Met daarbij nog eens diepe en oppervlakkige rimpels? We got you! Onze Uplift Skin Treatment is een geavanceerde anti-aging verzorging die de aanmaak van collageen en elastine stimuleert! Deze ontspannende behandeling vermindert diepe rimpels en voorkomt het ontstaan van nieuwe rimpels! Daarnaast verstevigt en lift het de contour als geen ander! Een absolute topverzorging!


 


Inschrijven nieuwsbrief
Copyright Beautycenter Aura © 2012. All Rights Reserved.

BTW BE0 746 320 968

Home | Contact