02 657 95 00

Hoe werkt het?

De Q-switched Nd Yag laser gebruikt laserstralen met een vaste golflengte waardoor de hoge energie dmv warmte de pigmenten kan  vernietigen (de inktdeeltjes vallen uit mekaar). Een deel van het pigment wordt onmiddellijk vernietigd en een deel van het pigment zal door het lichaam zelf worden opgelost dmv macrofagen.  (Macrofagen zijn cellen die in staat zijn resten van dode of beschadigde lichaamseigen cellen in het metabolisme te laten afvoeren.)

De laser bereikt enkel de bovenste huidlaag en zal de onderliggende huid niet beschadigen.

Hoeveel behandelingen heb ik nodig?

Het aantal behandelingen hangt af van het aantal pigmenten in de tattoo, het soort pigment dat men gebruikt heeft, hoe ons eigen lichaam reageert in het herstel en op welke diepte de tattoo geplaatst is.  

Donkergekleurde en oudere tatoeages reageren het best.  Bij rode en groen/groenblauwe kleuren is het resultaat variabel.  Geel en wit kunnen niet behandeld worden.

Een goede nazorg is heel belangrijk in het herstel.  Hier wordt u uitgebreid in geadviseerd.

Hoe vaak moet ik een behandeling hebben?

We wachten best 8 tot 12 weken tussen elke behandeling.  Zo krijgt onze huid de tijd om de afgebroken pigmenten af te voeren en de huid te herstellen.

Wat na de behandeling?

Direct na de behandeling kan er een lichte zwelling en "het wit worden van de huid" optreden.  Dit is een normale huidreactie en zal na een paar minuten tot een uur alweer verdwijnen.  Nadien kunnen er ook korstjes of blaren ontstaan.  

Na de behandeling wort er flamigel of aloe-gel aangebracht.  Dit verband dient u de eerste week minstens 2 maal per dag te vervangen.  Nadien volstaat het om de volgende 2 weken 's ochtends en 's avonds flamigel of aloe-gel aan te brengen zonder verband.  Indien er korstjes ontstaan mag u de korstjes niet wegkrabben, anders kunnen er littekens ontstaan.

De behandelende zone de eerste week niet blootstellen aan water en sauna.  

Onder de douche kan je de zone afdekken met een doorzichtige zelfklevende plastiek pleister (polyurethaanfilm) met voldoende flamigel of aloe-gel op de tattoo, zodanig dat de pleister niet blijft kleven in de tattoo. (eerste week)

Mag ik in de zon?

Vermijd de zon op de behandelde zone tot 2 maand na de behandeling.  Indien u meerdere afspraken vastlegt vermijd u gedurende de ganse periode zon op de behandelde zone.


Prijs?

Tot 2 cm²    25 euro

Tot 5 cm²    50 euro

Tot 10 cm²  70  euro

Tot 15 cm²  75 euro           

Tot 20 cm²   85 euro

Tot 25cm²   100 euro

Tot 30cm²   110 euro         

Tot 35 cm²   120 euro

Vanaf 35 cm²  contacteer ons voor een prijs op maat


Inschrijven nieuwsbrief


Copyright Beautycenter Aura © 2012. All Rights Reserved.

Home | Contact