Bevrijd jezelf van hardnekkig vet! Heb je ook last van blijvend hardnekkig vet op je flanken, buik, rug, heupen of benen? Geraak je dit niet kwijt ondanks diëten of sporten?


Wees opnieuw tevreden wanneer je in de spiegel kijkt. Voel je gelukkig omdat je terug dat laatste knoopje van je broek dicht krijgt.

Verstop jezelf niet langer, ontdooi je mooiste zelf. Bevrijd je van hardnekkig vet met LipoFREEZE.

Tot voor kort was er maar één methode om hardnekkig vet te verwijderen, liposuctie. Deze behandeling geeft goede resultaten. Echter er moet rekening gehouden worden met de risico’s, recuperatietijd en prijs.

LipoFREEZE, ontwikkeld op basis van Harvard wetenschap, geeft je de ultieme oplossing in 1 à 2 behandelingen van 60 minuten. Zacht, veilig en efficiënt word je bevrijd van hardnekkig vet. Voorgoed.

LipoFREEZE realiseert een Cryo-APOPTOSIS
In een 1e fase wordt de huidplooi zacht verwarmd om het collageen soepel te maken. Tijdens een 2e fase volgt een afkoeling van de cellen. Bij deze lage temperatuur kristalliseren enkel de vetcellen. Deze sterven af. Dit natuurlijk proces is Cryo APOPTOSIS.
De restanten van de vetcellen worden zoals bij een blauwe plek gedurende 4 tot 6 weken uit het lichaam verwijderd via het lymfesysteem.
Het uiteindelijke resultaat van een LipoFREEZE behandeling is te zien vanaf 5 à 6 weken.
De wetenschappelijke studies van o.a. Harvard University hebben aangetoond dat na de eerste behandeling gemiddeld 22% van de behandelde vetcellen duurzaam verwijderd worden, zoals bij liposuctie. Na een eventuele tweede behandeling van dezelfde zone kan tot 40% van de oorspronkelijke vetcellen geëlimineerd worden.
Dit zonder risico, recuperatietijd of snijden.

De resultaten zijn duurzaam...

Vetcellen zijn niet in staat zich te delen. Je bent voorgoed bevrijd van alle behandelde vetcellen, ook de hardnekkige.
Voordelen LipoFREEZE Cryo-apoptosis:
Duurzame verwijdering van vetcellen
Gemiddeld 22% minder vetcellen na 1 behandeling
Zacht en aangenaam
Geen verhoging van triglyceriden in de bloedbaan
Geen litteken
Zonder verdoving, pijnloos

Bereikbaar voor iedereen

  


Inschrijven nieuwsbrief
Copyright Beautycenter Aura © 2012. All Rights Reserved.

BTW BE0 746 320 968

Home | Contact